Απολαύστε τεχνική υποστήριξη υψηλών προδιαγραφών με την κατ οίκον επισκευή ή την επισκευή στο χώρο της επιχείρησης σας. Έμπειροι τεχνικοί έρχονται στο χώρο σας και χωρίς να μετακινηθεί η συσκευή σας σας δίνουν λύση, άμεσα, υπεύθυνα και οικονομικά

Εμπόριο Η/Υ

Επώνυμα συστήματα (computer / Laptop) για την επιχείρηση ή το σπίτι. Κατασκευή υπολογιστικών μονάδων για ιδιαίτερες απαιτήσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Αναβάθμιση Η/Υ

Με την Αναβάθμιση Υπολογιστών παρατείνουμε την ζωή του υπολογιστή σας εξοικονομούμε πόρους, αυξάνοντας την παραγωγικότητα σας.

Service

Εξειδικευμένοι Τεχνικοί αναλαμβάνουν άμεσα και αποτελεσματικά την επισκευή των υπολογιστών σας. Επισκευή στο Γραφείο την Επιχείρηση ή το σπίτι σας. Δωρεάν διάγνωση Βλάβης

"Αξιολογούμε τις συσκευές σας & σας γνωρίσουμε καλύτερα με σκοπό να σας παρέχουμε άμεση υποστήριξη χωρίς συμβόλαια και κρυφές χρεώσεις. Δωρεάν τεχνική ανάλυση για την βέλτιστη παραγωγικότητα της επιχείρησης, κοστολόγηση επισκευών και συντήρησης των μηχανημάτων και προτεινόμενες αλλαγές για να είστε πάντα στην κορυφή της τεχνολογίας"

Περιφερειακά Η/Υ

Πληκτρολόγια - Ποντίκια - Ακουστικά - Ηχεία - Usb Flash - Οθόνες - Καλώδια - Web cameras - Εξωτερικοί Σκληροί Δίσκοι

Εκτυπωτές-Πολυμηχανήματα

Αναλαμβάνουμε την ενημέρωσή σας σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των εκτυπωτών ώστε να επιλέξετε την πιο κατάλληλη λύση για το Γραφείο το Σπίτι την Επιχείρηση.

Αναλώσιμα

Μελάνια - Toners - Φωτοτυπικό Χαρτί Α4