"Σας κάνουμε ανάλυση της Ιστοσελίδας ή του eshop που θέλετε να κατασκευάσετε με σκοπό να γίνει ακριβώς έτσι όπως την έχετε φανταστεί. Σας παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες για να βελτιώσετε την ιδέα σας και για να έχει καλύτερα αποτελέσματα και πωλήσεις. Σας εκπαιδεύουμε εσάς ή το προσωπικό σας με σκοπό να διαχειρίζεστε την σελίδα ή το eshop σας εφόσον το επιθυμείτε αλλιώς το αναλαμβάνουμε εμείς για σας.

web design

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Κατασκευή e-shop

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

"Σας ενημερώνουμε σχετικά με το digital marketing και με μεθόδους τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιείτε για να προσεγγίσετε νέους πελάτες στο eshop ή το site σας. Σχεδιάζουμε επιτυχημένες καμπάνιες και δημιουργούμε Landing pages με σκοπό την καλύτερη απόδοση των διαφημίσεών σας. Δημιουργούμε mail campaign και αυξάνουμε τις πωλήσεις σας και την ποιότητα των υπηρεσιών σας.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων και eshop , Καταχώρηση Domain name".

Διαχείρηση Ιστοσελίδων

SEO και Social Media Marketing

Google Ads

Αναλαμβάνουμε το SEO optimization για τη σελίδα σας και την βελτιώνουμε συνεχώς με σκοπό να είναι πάντα σε υψηλές θέσεις βαθμολογίας στις μηχανές αναζήτησης με σκοπό να μπορούν οι πελάτες σας να σας εντοπίζουν εύκολα και γρήγορα. Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό social media marketing plan με σκοπό να κάνουμε γνωστή την επιχείρηση σας σε νέους πελάτες με δημογραφικά κριτήρια και γεωγραφικές περιοχές τις οποίες θέλετε να προσεγγίσετε.